De wereldwijde nucleaire capaciteit groeide vorig jaar snel

(Voeg details, citaten, achtergrond toe)

Van Bate Felix

PARIS, 28 juni moncler uitverkoop (Reuters) De nucleaire capaciteit is het afgelopen moncler heren jaar snel gegroeid, vooral in China, maar uitdagingen zoals vergrijzingsfabrieken en lage elektriciteitsprijzen zouden de sector kunnen hinderen, zo zei het moncler outlet hoofd van het International Energy Agency dinsdag.

De wereldwijde toevoeging aan capaciteit in 2015 bedroeg moncler jassen 10,2 gigawatt, de hoogste groei in 25 jaar, vertelde de IEA-directeur Fatih Birol aan een nucleaire conferentie in Parijs.

nog nooit zo’n toename van de toevoeging van nucleaire capaciteit gezien, vooral gedreven door China, en ook Zuid-Korea en Rusland, zei hij, ook opmerkend op de groei in India.

laat zien dat met het juiste beleid de nucleaire capaciteit kan toenemen, voegde Birol daaraan toe.

Birol zei echter moncler jas sale dat de sector nog steeds moncler sale te maken heeft met een aantal moeilijke uitdagingen die regeringen moeten aanpakken om de doelstelling van de Verenigde Naties om de opwarming van de aarde in te dammen na het moncler nederland klimaatakkoord in Parijs te halen.

Bijna 200 landen bereikten vorig jaar december het historische 2018 moncler akkoord in Parijs om moncler jas heren sale de CO2-uitstoot te verminderen moncler jas heren en het broeikaseffect onder de 2 graden Celsius te houden.

Elektriciteitsproductie, vooral van brandstof en kolencentrales, is verantwoordelijk voor ongeveer 40 procent van https://www.monclerjassenoutlet.nl de uitstoot, zei hij.

Om de doelstelling moncler jas dames van moncler jas heren sale 2 graden te halen, is het aandeel van kernenergie, dat weliswaar tegengewerkt wordt door milieugroepen vanwege zijn besmettingsrisico’s, schoon in termen van CO2-uitstoot, maar aanzienlijk moncler jassen heren moet stijgen van 11 procent vandaag tot moncler jas outlet bijna 20 procent in 2040, moncler jassen heren sale zei Birol..

is iets waar regeringen rekening mee moeten houden. Het geeft beleggers ook zichtbaarheid, voegde hij eraan toe.

Birol zei dat ongeveer 60 procent van de bestaande kerncentrales tussen 30 moncler jas dames sale en moncler jassen dames sale 40 jaar oud is en dat het belangrijk moncler jassen outlet was dat regeringen zich realiseerden wat moncler jassen dames ze moesten doen in termen van uitbreiding.

is een grote uitdaging moncler outlet sale voor elektriciteitszekerheid en klimaatverandering. Het grootste deel van deze pensionering komt uit OESO-landen, voornamelijk Europa en de Verenigde Staten, voegde hij eraan toe.

Birol zei dat de huidige lage steenkoolprijzen en de niet-bestaande of lage prijzen voor koolstofemissies moncler dames niet de juiste signalen aan investeerders verschaften. (Rapporterend door Bate Felix; Redactie door Andrew Callus en William Hardy).